Correctbook A5 Blanco Roze
Correctbook A5 Blanco Roze
Correctbook A5 Blanco Roze
Correctbook A5 Blanco Roze
Correctbook A5 Blanco Roze
Correctbook A5 Blanco Roze

Correctbook A5 Blanco Roze

Levertijd 1-2 werkdagen
€ 16,95
Dit product is nog niet beoordeeld

 

Dit duurzame uitwisbare notitieboek zorgt ervoor dat je veel papier bespaart, waardoor je een positieve impact hebt op het milieu.
Correctbook werkt als een mobiel whiteboard. Op de bladzijden kun je al je tekeningen, krabbels en aantekeningen kwijt met de speciale pen aan de zijkant van het boekje. Nadat de pagina's zijn beschreven, kun je ze weer schoonvegen en opnieuw gebruiken! Handig voor bijvoorbeeld boodschappen. Je schrijft ze op, gaat naar de winkel en veegt ze weer uit als je thuis bent. Het schriftje is oneindig vaak te gebruiken. Handig toch?

Op de speciaal ontwikkelde Correctbook® pagina’s, die bekend staan om hun hoge kwaliteit, voelt het schrijven net als op regulier papier en drogen de notities binnen enkele seconden. Nadat je tekst droog is, kan het enkel uitgewist worden met de achterkant van een Correctbook® pen, het Correctbook® wisdoekje, de Correctbook® Schoonmaaksponsjes, de Correctbook® Schoonmaakset of een droge/vochtige doek. Maak je dus geen zorgen over vlekken bij het schrijven van notities in jouw Correctbook.

Het herbruikbare schrift met uitwisbare pagina’s wordt geproduceerd in Nederland. Samen met Trees for All zorgt Correctbook dat de productie van de Correctbook pagina’s en omslag volledig CO2-neutraal is.

  • Roze Voor- en Achterzijde
  • A5 Formaat (21 cm x 14,8 cm)
  • Correctbook® Unbind & Click Ringband
  • 20 Correctbook® Core Uitwisbare Bladen (40 Bladzijden)

Correctbook wordt geleverd inclusief 1 zwarte uitwisbare Correctbook® Pen (0.6 mm) en 1 Correctbook® Wisdoekje.

EG-CB8402
2
Product toegevoegd aan verlanglijst