• Nieuw
%product-name%
%product-name%
%product-name%
%product-name%

Krijtbord Konijn

Levertijd 1-2 werkdagen
€ 5,95
Dit product is nog niet beoordeeld

 

Schattig konijnvormig krijtbord. Met afmetingen van 19 x 21,5 cm is dit bordje perfect voor kleine meesterwerken van kinderen of als handig memobord in bijvoorbeeld de keuken.

Laat je verbeelding de vrije loop en maak van dit krijtbord jouw persoonlijke kunstgalerij. Kinderen kunnen hun creativiteit tot uiting brengen door kleurrijke tekeningen van hun favoriete dieren, fantasiewerelden of grappige stripfiguren op het bord te maken.

Niet alleen is het krijtbord een speelse toevoeging aan de kinderkamer, het kan ook een praktische en stijlvolle aanvulling zijn op de keuken. Gebruik het als een handig memobord om boodschappenlijstjes, afspraken of lieve berichtjes voor het hele gezin op te schrijven. D.m.v. het touwtje kan het krijtbord gemakkelijk worden opgehangen, waardoor het een eyecatcher wordt in elke ruimte.

Dus waar wacht je nog op? Laat je creativiteit de vrije loop met dit konijnvormige krijtbord! Het is tijd om tekeningen tot leven te brengen en belangrijke notities nooit meer te vergeten.

Materiaal: Hout
Afmetingen: 19 x 21,5 x 0,5 cm

AWM
BBD-17
1 Item
Product toegevoegd aan verlanglijst