Alle ruilingen en retourneringen dienen vooraf schriftelijk aan Kadorama kenbaar te worden gemaakt.
Vermeld hierbij a.u.b. in ieder geval je volledige naam, het bestelnummer en de artikelen die je wenst te ruilen of retourneren.

Herroepingsrecht / Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen.
Sieraden kunnen uit hygiënisch oogpunt niet geretourneerd worden.

De kosten voor het terugsturen van het pakket naar Kadorama zijn voor jouw rekening.
Uiteraard ben je vrij in het kiezen van een vervoerder voor de retourzending. De kosten bedragen ± € 7,25 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de gewenste vervoerder.

Producten moeten met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in originele staat en verpakking aan Kadorama geretourneerd worden. De eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het product op een andere manier hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen we in rekening brengen.

Na ontvangst van het product controleren we deze op schade.
Mocht het product beschadigd zijn, gebruikssporen bevatten of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te bekijken, dan nemen we contact met je op over de waardevermindering.

Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze goed verpakt is.

Retour aanmelden

Nadat de bestelling door ons is verzonden verschijnt de mogelijkheid om te retourneren.  

Log hiervoor in op je account en ga naar de pagina Bestellingen. Hier vind je een overzicht van de bestellingen die je hebt geplaatst.

Klik op Details achter de bestelling waarvan je één of meerdere producten wilt retourneren. 

  1. Bij het overzicht van de bestelde producten zie je selectievakjes staan, hiermee selecteer je de producten die je wilt retourneren.
  2. Selecteer het aantal dat je wilt retourneren van dit product
  3. Geef een korte toelichting
  4. Meld de retour aan

Je retouraanvraag is geldig als deze binnen de termijn van 14 dagen is verzonden.

Retour Sturen

Na ontvangst van de retouraanvraag sturen wij een bevestiging met het retouradres.

Stuur nooit zomaar iets retour, als het niet naar het juiste adres wordt gestuurd kan dit de verwerking van je retour enorm vertragen!

Vanaf het moment dat je de bevestiging hebt ontvangen heb je 14 dagen de tijd om het pakket retour te sturen.
Als wij het pakket hebben ontvangen zullen wij je per e-mail informeren en de retourzending in behandeling nemen.

We zullen het product controleren op schade. Is het product onbeschadigd dan zullen we de terugbetaling doen. Mocht het product beschadigd zijn, incompleet zijn, gebruikssporen bevatten of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te bekijken, dan nemen we contact met je op over de waardevermindering. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze goed verpakt is.

Een retourzending is altijd het risico van de verzender en dit betekent dat Kadorama niet aansprakelijk is voor beschadigde of zoekgeraakte retourzendingen.

Indien je de gehele bestelling retourneert zal Kadorama het gehele orderbedrag (inclusief de verzendkosten die je bij het plaatsen van de bestelling hebt betaald) binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Bij retournering van een deel van de bestelling wordt alleen het aankoopbedrag van de geretourneerde producten terugbetaald.
De verzendkosten die je bij het plaatsen van de bestelling hebt betaald worden in dat geval niet gerestitueerd.

Terugbetaling

Indien je een bedrag betaald hebt, zal Kadorama dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, terugbetalen. Hierbij is wel de voorwaarde dat het product reeds terug ontvangen is of sluitend bewijs van complete terugzending overlegd kan worden. Terugbetaling zal geschieden via dezelfde betaalmethode die door jou is gebruikt bij het plaatsen van de bestelling.

Product toegevoegd aan verlanglijst