Pixelhobby Pixel XL Kubus Dieren 1

Pixelhobby Pixel XL Kubus Dieren 1

Levertijd 1-2 werkdagen
€ 6,95
Dit product is nog niet beoordeeld

 

Met deze Pixel XL kubus kun je 4 leuke patronen maken met het thema Dieren.

Inhoud:

  • 4 kleurpatronen
  • 4 transparante vierkante basisplaten 6 x 6 cm
  • 12 pixelmatjes XL

De XL pixels uit de Pixel XL Kubus zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.


Wat is Pixelhobby en hoe werkt het?
Pixelhobby is een uniek product voor jong en oud, met eindeloze opties. Er zijn twee varianten: Pixel (classic) en voor kinderen vanaf 4 jaar bestaat de Pixel XL variant, die 2x zo groot is. De pixels worden duurzaam geproduceerd uit bio-plastics en de matjes zijn 100% recyclebaar.

Pixel XL (Kleurpatronen)
Bij Pixel XL bestaan de patronen uit kleurvlakken. Plaats de transparante basisplaat op het patroon. Gebruik het patroon als gids en druk de pixels op de juiste plaats op de pinnen van de basisplaat. De Pixels kunnen met de vingers (of de kleine pixels d.m.v. een pincet) op de basisplaat gedrukt worden. Er is geen lijm of strijkijzer nodig.​

Pixel (Symboolpatronen)
Je plaatst de transparante basisplaat over het patroon en vervolgens volg je het patroon. Als je een patroon gaat pixelen met een symboolpatroon, heb je deelpatronen. Elk deelpatroon bevat een aantal symbolen, die elk staan voor één bepaalde kleur. ​De symbolen verwijzen naar het kleurnummer dat aan de achterkant van het pixelmatje staat. Je kunt de transparante basisplaat over het patroondeel heen schuiven, zodat je precies kunt zien waar elke Pixel kleur geplaatst moet worden. Je hoeft dus niet te tellen. Plaats de pixels op de pinnen van de basisplaten. Ze zitten direct vast, er is geen lijm of strijkijzer nodig.
Als het patroondeel klaar is, dan kun je de basisplaat op het volgende patroondeel schuiven. De symbolen staan op ieder patroondeel voor een ander kleurnummer. Let er goed op dat de pijl op de achterzijde altijd dezelfde richting op blijft wijzen. Deze stappen kun je herhalen totdat de basisplaat is vol gepixeld. Op het patroon wordt aangegeven welk patroondeel bij welke basisplaat hoort.

Pixelhobby
24111
1 Item
Product toegevoegd aan verlanglijst